✓ 4,8/5 i anmeldelser

✓ tatoveringer, piercinger og permanent makeup

✓ professionel tatovør​

Tatovører med brede kompetencer og erfaringer
stroke

Søger du en kompetent tatovør i Odense, får du hos House of Ink kvalitetsbevidste og detaljeorienteret tatovører, der har virkelig brede kompetencer. Her i tattoo shoppen går vi op i vores arbejde og repræsenterer kun den bedste kvalitet og håndværk. Vi gør meget ud af at skabe en god stemning samt levere god service og rådgivning.

Har du brug for en tatovør til at hjælpe dig med at få en flot, ny tatovering et sted på kroppen, har vi gode idéer til inspiration og kan fremvise billeder i massevis, som kan hjælpe dig på vej. Vi går meget op i hygiejnen i shoppen, så du føler dig tryg og godt tilpas.

Professionel tatovør med øje for detaljen

Hos os i Odense er du sikker på at få en flot tatovering i høj kvalitet. Vores arbejde er vores helt store passion, og vi finder glæde i at servicere og tatovere alle kunder, så de får en god oplevelse og bliver begejstret for det endelige resultat. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og tager os god tid til de små detaljer.​

Vi har erfaring som portræt tatovør, cover up tatovør og mange andre artistiske udfoldelser med blæk. Og så har vi uden tvivl nogle af de bedste tatovør priser i Odense, så du får mest muligt ud af dine penge. 

​Sætter du pris på at vide, at du er i trygge hænder hos en tatovør, der er kompetent ud til fingerspidserne, er du velkommen hos os.

​Få en tid til din næste tatovering her

Skal du have en tid hos en tatovør, der kan opfylde dine drømme om den perfekte tattoo? Så kontakt os og kom ned og få en uforpligtende snak med os om dine muligheder. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad vi kan tatovere.

Ring og bestil tid eller høre mere på telefon 51 64 84 94 eller skriv til e-mail odense@houseofink.dk .

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 139 anmeldelse på Facebook​​

Firmaoplysninger

​House of Ink, Odense

Sankt Knuds Kirkestr. 9
5000 Odense C

Kontaktoplysninger

Åbningstider

Tirsdag-fredag 11-18

Lørdag 10-15

Mobilepay

Mobilpay 98 827

Vi tager alle kort og kontanter i butikken